Welkom thuis

Woon- en Zorgcentrum Slangenbeek ligt centraal in de wijk ‘t Slangenbeek, uitkijkend over de vijver en gelegen naast het winkelcentrum en het medisch centrum met de huisarts en de apotheek.

Woonzorg Slangenbeek

Het complex gaat uit 26 huurappartementen bestaan van ongeveer 50m². De appartementen zijn geschikt voor twee personen, maar uiteraard kunnen alleenstaanden ook hier uitstekend wonen.

2 appartementen bevinden zich op de begane grond, samen met de gemeenschappelijke dag- en recreatieruimte en de receptie. De overige appartementen zijn verdeeld over de 3 verdiepingen en zijn makkelijk te bereiken met de lift.

U kunt alleen met een indicatie terecht in deze kleinschalige, beschermde en comfortabele woonomgeving. U krijgt er zorg en dienstverlening op maat van onze deskundige professionals.

Tijdelijke zorg

Heeft u tijdelijk woonruimte met zorg nodig? Bijvoorbeeld na een operatie, of vanwege vakantie van uw mantelzorgers? Ook dan hebben we een appartement voor u.

De verwachting is dat woon-zorgcentrum ’t Slangenbeek december 2017 wordt opgeleverd.

Meer informatie

Voor meer informatie, ook over zaken als voorwaarden en (huur)prijzen, kunt u contact opnemen met Thuisgenoten via telefoonnummer 0546 − 57 67 55 of e-mail info@thuisgenoten.nl