Ga naar hoofdinhoud

Er gaat niets boven thuis

Thuis is voor u die ene speciale plek waar u woont en leeft. Daar wilt u zoveel mogelijk kunnen genieten, en dat wilt u ook zo lang mogelijk blijven doen. Maar er kan een tijd aanbreken dat dit niet meer kan, omdat u door ouderdom of ziekte ondersteuning van anderen nodig heeft.

Meer tijd voor zorg

Als die tijd aanbreekt, zoekt u een zorgorganisatie die ook daadwerkelijk de tijd voor u neemt. Die tijd en aandacht vindt u bij Thuisgenoten. Onze professionele zorgverleners staan voor u klaar met de best mogelijke zorg, maar ook met zorg voor de kleine en grote dingen die uw leven de moeite waard maken. Doordat we beter plannen, hebben we meer tijd voor u dan welke thuiszorginstelling ook.

Meer aandacht voor u

Daarom heten we ook Thuisgenoten. Zodat u thuis zo veel en zo lang mogelijk kunt genieten van alles wat u lief is. Dat is waar we voor staan, en wat ons werk de moeite waard maakt. Elke dag weer. Daarbij hebben we ook oog voor uw naaste omgeving. De mensen die het beste met u voor hebben, weten immers ook het beste wie u bent, wat u wilt en hoe u over dingen denkt. Wij nemen graag uitgebreid de tijd om daar met iedereen over te praten.

Alle zorg die u wilt

Geef aan wat uw zorgbehoefte en wensen zijn, en wij vullen ze samen met u in. Vervolgens kunnen wij het hele traject voor u regelen. Van de aanvraag tot aan de administratieve afhandeling. Dat doen we bij elke vorm van zorg die u wilt.

Eén telefoontje is genoeg

Bij ons kunt u altijd rechtstreeks terecht, welke vorm van zorg u ook nodig heeft. Wij werken namelijk nauw samen met gemeenten, zorgverzekeraars en huisartsen. We stellen zelf de indicatie en kunnen u ook helpen bij het regelen van de benodigde aanvragen, om daarna direct zorg in te zetten. Eén telefoontje is genoeg: 0546 – 576 755

Thuiszorg op z’n best

De kwaliteit van zorgaanbieders wordt regelmatig gemeten, door verschillende instanties. Bij dergelijke onderzoeken staat Thuisgenoten steevast (en meestal hoog) in de top-5, met opvallend hoge scores op thema’s als ‘persoonlijke aandacht’ en ‘oog voor cliënt én omgeving’. In een onderzoek van Weekblad Elsevier in 2012 kwamen we zelfs als de beste kleinere thuiszorgorganisatie uit de bus, met de hoogste cliëntwaardering ooit: een 9,3.

Back To Top
Solliciteer nu!

    Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    X
    SOLLICITEER NU