Ga naar hoofdinhoud

De Raad van Commissarissen vervult de werkgeversrol voor de directie. Dit betekent verantwoordelijkheid voor benoeming, evaluatie en ontslag van de directie. Daarnaast adviseert zij bij strategische keuzes en inhoudelijke thema’s. Er wordt toezicht gehouden op de activiteiten van Thuisgenoten, of doelstellingen worden behaald en of wetten en regels worden nageleefd. Verder worden conform de statuten, bepaalde besluiten van de directie voorgelegd aan de Raad van Commissarissen ter goedkeuring.

Leden

  • De heer G.M. Buitenga (voorzitter)
  • De heer G.H. van Woudenbergh (secretaris)
  • De heer M. Kraai (vice-voorzitter)

Vacature: Lid Raad van Commissarissen met expertise in bedrijfseconomie en bedrijfskunde

Voor de zorgorganisaties Vérian, Thuisgenoten en BTKzorg zijn wij op zoek naar een nieuw lid voor de Raad van Commissarissen met ruime professionele ervaring en bestuurlijke kwaliteiten. Wij nodigen kandidaten met een achtergrond in bedrijfseconomie en bedrijfskunde uit om te solliciteren. Voor meer informatie verwijzen wij u naar deze vacature.

Indien u geïnteresseerd bent, kijken wij uit naar uw reactie. U kunt uw sollicitatie per e-mail sturen naar onze bestuurssecretaris op e.brouwer@thuisgenoten.nl

Back To Top
Solliciteer nu!

    Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    X
    SOLLICITEER NU