skip to Main Content

Thuisgenoten is voor de vakanties altijd op zoek naar vakantiekrachten.

Binnen Thuisgenoten ben je van onschatbare waarde! Je gaat bijvoorbeeld aan de slag in de thuissituatie en helpt bij het huishouden, zodat de cliënt langer zelfstandig thuis kan blijven wonen.

Help jij graag mensen en wil je naast je vakantiewerk vrije tijd overhouden? Stuur dan een open sollicitatie naar vacatures@thuisgenoten.nl of via WhatsApp. Wij laten je zo spoedig mogelijk weten welke mogelijkheden er voor je zijn!

Reageren via WhatsApp

Amber blikt terug op haar vakantiewerk bij Thuisgenoten:

“Na mijn stage in Eindhoven was ik op zoek naar een bijbaantje naast mijn studie. Op Indeed zag ik een vacature open staan voor vakantiewerk bij Thuisgenoten. Een vriendin en een tante van mij werken al bij Thuisgenoten en zij vertelden mij dat het leuk werk was en goed verdiende. Zo ben ik daar terecht gekomen.
Mijn voorkeur ging al uit naar schoonmaakwerk. Je helpt cliënten door hulp te verlenen in het huishouden en daar krijg je echt veel waardering voor terug. Ik vind het erg leuk om bij Thuisgenoten te werken. Het contact met de cliënten is erg goed en het is gezellig. De cliënten zijn vriendelijk en geven goed aan wat zij gedaan willen hebben. Daarnaast heb ik van een aantal cliënten ook nog wat dingen geleerd! Vind je schoonmaken bij verschillende cliënten leuk om te doen en ben je sociaal, dan raad ik vakantiewerk bij Thuisgenoten zeker aan! Het verdient goed, de cliënten zijn aardig en ze waarderen het erg en vanuit Thuisgenoten staan ze altijd en snel voor je klaar.”

Emma vertelt over haar vakantiewerk bij Thuisgenoten:

“Na mijn examens zocht ik een baantje voor de zomervakantie. Via internet kwam ik de vacature voor vakantiewerk bij Thuisgenoten tegen. Het leek me gelijk leuk en gevarieerd werk. Als ik terugkijk dan kan ik alleen maar zeggen dat ik het een erg leuk vakantiebaantje vond. Ik kon lekker in mijn eigen tempo werken, ik kwam bij veel verschillende mensen thuis en vaak was het super gezellig. Bovendien zijn de mensen heel dankbaar! Meestal begon ik om 9.00 uur en was ik rond 15.00 uur weer thuis, waardoor ik nog tijd voor andere leuke dingen overhield. En het was natuurlijk mooi meegenomen dat het heel goed verdiende! Mocht je voor de vakantieperiodes op zoek zijn naar werk dan zou ik een vakantiejob bij Thuisgenoten zeker aanbevelen!”

Back To Top
Solliciteer nu!

    Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    X
    SOLLICITEER NU