Ga naar hoofdinhoud

Een nieuw thuis op bekende grond

Woon- en zorgcentrum Oranjeplein ligt tegen het centrum van Vroomshoop. Het complex telt 22 royale appartementen van ca. 50 vierkante meter met een eigen huisnummer. Alle appartementen zijn geschikt voor twee personen, maar uiteraard kunt u hier ook uitstekend wonen als alleenstaande.

Bekijk hier de virtual reality tour

Voor wie?

Wilt u graag in Vroomshoop wonen? Dan is Oranjeplein de juiste plek voor u. Om te kunnen wonen in deze kleinschalige en comfortabele woonomgeving is een zorgindicatie nodig. Deze kan onder andere gesteld worden door de coördinerend verpleegkundige van deze locatie. U krijgt er zorg en dienstverlening op maat van onze hartelijke en deskundige professionals.

Veel zorgvoorzieningen onder één dak

De appartementen liggen op de eerste en tweede verdieping van het complex en zijn makkelijk te bereiken met de lift. Op de begane grond vindt u diverse zorgvoorzieningen, zoals een huisartsenpraktijk, een apotheek, een fysiotherapeut, het Zorginformatiepunt en dagbesteding voor ouderen Het Proathuus.

U zegt het maar

Als bewoner van Oranjeplein bepaalt u zelf wat u belangrijk vindt en waaraan u behoefte heeft. Houdt u van privacy of juist van gezelligheid? Heeft u bepaalde interesses of wensen? Wij doen er alles aan om het u naar de zin te maken, zodat u zich bij ons helemaal thuis voelt. Daarvoor staan onze deskundige medewerkers voor u klaar.

Gezellig wonen

In Oranjeplein is het gezellig wonen. In de dag- en recreatieruimte of op het riante dakterras kunt u lekker gaan zitten met een goed boek, of een praatje maken met een medebewoner of gast. Wij bereiden zelf geen maaltijden, maar kunnen dat wel voor u regelen. Dat geldt ook voor de was. Wilt u daarnaast ook een leuke daginvulling, dan adviseren we u graag, ook als u dat buiten de deur wilt.

Familie of mantelzorgers

We hebben ook oog voor uw naaste omgeving. De mensen die u lief zijn, weten immers ook het beste wie u bent, wat u wilt en hoe u over dingen denkt. Wij nemen graag uitgebreid de tijd om daar met iedereen over te praten. Uw visite is ook altijd van harte welkom, met mogelijkheden om te logeren en gebruik te maken van een maaltijd tegen een geringe vergoeding.

Ook tijdelijke opvang

Heeft u tijdelijk woonruimte met zorg nodig, bijvoorbeeld na een operatie of om uw mantelzorgers tijdelijk te ontlasten?

Vraag naar de mogelijkheden. Natuurlijk krijgt u als ‘logé’ dezelfde zorg en aandacht die onze vaste bewoners genieten.

Meer informatie

Voor meer informatie, ook over zaken als voorwaarden en (huur)prijzen, kunt u contact opnemen met Woon- en Zorgcentrum Oranjeplein via telefoonnummer 088 – 088 15 30 of e-mail info@thuisgenoten.nl.

Geef uw mening!

Deel uw ervaring over Thuisgenoten door op de onderstaande button te klikken.

Deel uw ervaring

Back To Top
Solliciteer nu!

    Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    X
    SOLLICITEER NU