Ga naar hoofdinhoud
Dagbesteding | Thuisgenoten

Wanneer u vanwege ziekte, beperking of hoge leeftijd professionele ondersteuning in de vorm van dagbesteding nodig heeft, bent u van harte welkom op een van onze locaties dagbesteding. Onze gespecialiseerde begeleiders bieden u de zorg die u nodig heeft en ondernemen samen met u allerlei activiteiten. Van samen koffie drinken tot creatieve activiteiten, van een gezamenlijke broodmaaltijd tot geheugentraining of bewegingsspelletjes. Wat u ook wilt, ze weten al snel waar u enthousiast van wordt en gaan dat samen met u invullen.

Altijd een leuke dag

In een gezellige huiskamer bieden wij dagbesteding waar de cliënt centraal staat. Binnen onze dagbesteding richten we ons op de doelen van de individuele cliënten en bieden we u een herkenbare dagstructuur inclusief koffie/thee en een broodmaaltijd.

De activiteiten die we ondernemen variëren van schilderen, knutselen, bloemschikken, het spelen van spelletjes, zoals bingo, sjoelen, bewegingsactiviteiten, zoals overgooien met een ballon, wandelen, lichte gymoefeningen tot aan zingen en bakken.

Hiermee bevorderen we ook de zelfredzaamheid, waardoor u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.

Professionele begeleiding

We hebben meerdere locaties voor dagopvang, onder andere bij ‘t Proathuus in Vroomshoop en bij De Jeugd Van Vroeger in Hengelo. Wij werken met gediplomeerde begeleiders die welzijn een warm hart toedragen.

Voor de dagbesteding heeft u een indicatie nodig. Deze vraagt u aan bij het Wmo-loket van uw gemeente.

Dagbesteding voor een dierbare

Zoekt u dagbesteding voor een dierbare met beginnende dementie of met een psychische beperking. Ook dan helpen we u graag.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van dagbesteding? Wij zijn er voor u: bel 0546-706500 of stuur een e-mail naar info@thuisgenoten.nl.

Back To Top
Solliciteer nu!

    Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    X
    SOLLICITEER NU