Ga naar hoofdinhoud

Bent u na een ziekenhuisopname weer thuis maar vindt uw specialist en het ziekenhuis dat u nog wel medische zorg nodig heeft? Dan staan wij met onze intensieve thuiszorg voor u klaar. Als uw specialist het noodzakelijk vindt, wordt onze verpleegkundige rechtstreeks door het ziekenhuis geïnformeerd en geïnstrueerd.

Wij regelen alles

Onze gespecialiseerde verpleegkundigen bieden u niet alleen uitstekende zorg, maar regelen ook alles wat u nodig heeft aan medische hulpmiddelen. Wat de omstandigheden ook zijn, onze medewerkers doen er alles aan om u zich zo goed mogelijk te laten voelen. Daar nemen ze graag de tijd voor. En het worden al snel vertrouwde gezichten voor u. Want uit oogpunt van kwaliteit, veiligheid zetten we altijd hetzelfde team van specialistisch verpleegkundigen en/of verzorgenden voor u in.

Oog voor uw wensen

Onze mensen zijn te gast bij u thuis en hebben – naast de eisen van de medisch specialist – ook oog voor al uw wensen en verwachtingen. We denken met u en uw omgeving mee en zoeken samen naar de best passende oplossing.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we bieden op het gebied van intensieve thuiszorg en palliatieve thuiszorg? Wij zijn er voor u: bel 088 – 088 15 30 of stuur een e-mail naar info@thuisgenoten.nl.

Back To Top
Solliciteer nu!

    Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    X
    SOLLICITEER NU