Tijdelijke woonruimte | Thuisgenoten

Als u tijdelijk niet thuis kunt wonen, omdat u bijvoorbeeld moet revalideren na een ziekenhuisopname of uw mantelzorger gaat op vakantie, dan bent u welkom in één van onze woon-zorg centra. U woont dan zo lang als het nodig is in een ruim en comfortabel zorgappartement, waar we het voor u net zo fijn maken als thuis.

Ruimte en gezelligheid

We hebben woon-zorg centra in Almelo, Wierden en Vroomshoop. Uw appartement is heel ruim, en daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimtes waar u gezellig (samen) televisie kunt kijken, een praatje kunt maken met medebewoners of lekker kunt zitten met een krantje of boek. Natuurlijk zijn de mensen die u lief zijn altijd welkom om u te komen bezoeken.

Maaltijden en activiteiten

Op het gebied van maaltijdvoorziening regelen we het precies zoals u het hebben wilt. Wilt u in de gezamenlijke eetruimte eten of in uw eigen appartement? Kookt u liever zelf? Alles kan. Verder organiseren we regelmatig activiteiten en helpen we u graag bij het vinden van een passende daginvulling, ook buitenshuis.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden/kosten voor een tijdelijke woonruimte met zorg? Bel 088 – 088 15 30 of stuur een e-mail naar info@thuisgenoten.nl.