Ga naar hoofdinhoud
Tijdelijke woonruimte | Thuisgenoten

Als u tijdelijk niet thuis kunt wonen, omdat u bijvoorbeeld moet revalideren na een ziekenhuisopname of uw mantelzorger gaat op vakantie, dan bent u welkom in één van onze woon-zorg centra. U woont dan zo lang als het nodig is in een ruim en comfortabel zorgappartement, waar we het voor u net zo fijn maken als thuis.

Ruimte en gezelligheid

We hebben woonzorgcentra in Wierden, Vroomshoop, Hengelo en Haaksbergen. Uw appartement is ruim en comfortabel en daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimtes waar u gezellig (samen) televisie kunt kijken, een praatje kunt maken met medebewoners of lekker kunt zitten met een krantje of boek. Natuurlijk zijn de mensen die u lief zijn altijd welkom om u te komen bezoeken.

Maaltijden en activiteiten

Op het gebied van maaltijdvoorziening regelen we het precies zoals u het hebben wilt. Wilt u in de gezamenlijke eetruimte eten of in uw eigen appartement? Kookt u liever zelf? Alles kan. Verder organiseren we regelmatig activiteiten en helpen we u graag bij het vinden van een passende daginvulling, ook buitenshuis.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden/kosten voor een tijdelijke woonruimte met zorg? Bel 088 – 088 15 30 of stuur een e-mail naar info@thuisgenoten.nl.

Back To Top
Solliciteer nu!

    Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    X
    SOLLICITEER NU