Begin met zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Interview met Iris Beekman, huishoudelijke ondersteuner in Groningen

Nieuws

Interview met Iris Beekman, huishoudelijke ondersteuner in Groningen

Ook in de vakantieperiodes zorgt Thuisgenoten voor de best mogelijke zorg en ondersteuning. Vier jaar geleden begon Iris Beekman als vakantiekracht huishoudelijke ondersteuner bij Thuisgenoten. Het werk beviel haar zo goed, dat zij naast haar studie is blijven werken.

“Het werk is zo leuk omdat je voor je cliënten echt wat kunt betekenen. Je komt niet alleen voor het schoonmaken, maar je bent er ook voor de sociale controle. Altijd wanneer ik binnenloop vraag ik hoe de week verlopen is. Soms merk ik dan dat een cliënt het moeilijk heeft en bied ik een luisterend oor. Doordat je wekelijks bij dezelfde cliënten komt, bouw je een band op en voel je je betrokken bij het leven van de cliënt.”

Het werk als huishoudelijke ondersteuner is erg afwisselend omdat geen enkele cliënt hetzelfde is. Zo vertelt Iris: “Mijn cliënten variëren van jong tot oud, daardoor is het werk wat je doet ook variërend. Ik heb een cliënt die in staat is om schoon te maken, maar die erg moeite heeft om zijn eigen huis op orde te krijgen. Hier help ik hem dan bij. Bij cliënten die hier fysiek niet meer toe in staat zijn, doe ik het alleen. Elke cliënt is dankbaar voor mijn komst, dat maakt het werk zo mooi!”

Bij Thuisgenoten kun je zelf je beschikbaarheid doorgeven en hierdoor is het makkelijk aan te passen aan je schoolrooster. “Het is heel fijn dat je zo flexibel bent in je uren, alles is bespreekbaar”, aldus Iris.

Werken bij Thuisgenoten

Wil jij, net als Iris, (naast je studie) ook wat betekenen voor onze cliënten? Kijk dan voor meer informatie en om te solliciteren op: www.thuisgenoten.nl/vacatures

 

Wij zijn er voor u

Bel 0546-706500 of vul onderstaand formulier in.

Waar bent u naar op zoek?