Begin met zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Verpleging & verzorging

Zorg nodig?

Wij ondersteunen u graag

Heeft u tijdelijk of voor langere tijd verpleging of persoonlijke zorg nodig? Wij ondersteunen u graag en zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Wij gaan hierbij uit van uw eigen kracht en kijken daarbij hoe we u gericht kunnen ondersteunen.

Verpleging & verzorging thuis
Professionele zorgverleners

Zorg op maat

Daarbij werken we optimaal samen met uw andere zorgprofessionals, familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers. We houden iedereen op de hoogte, maar u houdt zelf de regie over uw dagelijks leven. We zijn er voor u met de beste zorg en aandacht voor de dingen die u fijn vindt in het leven.

Zorg voor u

Wat voor zorg krijgt u?

Thuisgenoten zet alleen zorg in als dit de enige en beste oplossing voor u is. We willen vroegtijdig  problemen signaleren en voorkomen. Onze verpleegkundige uit uw eigen buurt komt bij u thuis om uw situatie te bekijken en bespreken. Samen met u inventariseren we welke zorg en ondersteuning nodig is.

Ligt u nog in het ziekenhuis, dan zorgt de transferverpleegkundige in het ziekenhuis voor een advies aan onze verpleegkundige over de benodigde zorg. Dit advies wordt meestal door onze verpleegkundige overgenomen.

Neem contact op

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Zorg met betrekking tot verpleging en verzorging wordt aangevraagd door het ziekenhuis of uw huisarts. U kunt het ook zelf aanvragen.

Wij zijn er voor u

Bel 088 – 088 15 30 of vul onderstaand formulier in.

Waar bent u naar op zoek?