Begin met zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Wonen met zorg

Wonen met zorg in Twente?

Wij zijn er voor u!

Kunt u niet meer zelfstandig thuis blijven wonen, omdat u zorg nodig heeft? Denk dan eens aan één van onze kleinschalige woonzorglocaties (22 tot 28 appartementen).

U verlaat dan weliswaar uw huis, maar niet uw thuis. Onze zorgappartementen zijn ruim en comfortabel, hebben veel licht en het complex waar uw appartement zich bevindt, heeft gezellige gezamenlijke ruimtes.

Onze woonzorglocaties

Staat uw vraag er niet bij?

Zorgindicatie

Om te kunnen wonen in onze woonzorglocatie is een zorgindicatie (Wlz VPT 4, 5 of 6 / ELV laag complex) nodig. Onze coördinerend verpleegkundige van de betreffende locatie kan u ondersteunen bij de aanvraag.

Onze hartelijke en deskundige professionals bieden u zorg en ondersteuning op maat. Ook hebben ze aandacht voor uw familie of mantelzorgers en zorgen ze ervoor dat u zich snel thuis voelt.

Bewoners aan het woord

Goede zorg op een
mooie plek!
Mam bloeit weer op omdat ze altijd omringd is door zorg en aandacht.
Ritme en regelmaat van de zorg maakt dat pa nog ‘zelfstandig’ kan wonen met het gevoel van eigen regie.
Wat zijn we blij dat pa en ma samen kunnen blijven wonen. Hierdoor hoeft pa de zware mantelzorg taken voor mam niet meer in z’n eentje te doen, maar de zorg hem, maar ook haar, ontzorgt.
Nooit verwacht, maar wat vind ik het leuk om samen te knutselen of iets te bakken bij de gezellige activiteitenbegeleiding.
Wat een stap om je eigen huis te verlaten, maar wat een fijn nieuw thuis heb ik gevonden, met zorg dichtbij. Dit geeft mij een gevoel van veiligheid en hierdoor word ik zelfverzekerder.
Met één druk op de bel altijd iemand dichtbij voor hulp.
Als kind mag je weer de rol van kind hebben in plaats van mantelzorger zijn van je ouders
Het samen eten maakt dat ik ook weer zin heb in eten. Daar waar ik anders vaak koos voor nog maar een beschuitje of bouillon.

Waar bent u naar op zoek?