Begin met zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Huishoudelijke ondersteuning

Ondersteuning op maat

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen

Bent u niet meer in staat zelfstandig het huishouden op te pakken door bijvoorbeeld ouderdom of ziekte? Dan zorgt Thuisgenoten voor de juiste ondersteuning op maat. 

Professionele zorgverleners

Ondersteuning op maat

Thuis zo veel en zo lang mogelijk genieten van alles wat u lief is. Dat is waar wij voor staan. Onze zorgverleners staan graag voor u klaar om u te ondersteunen bij de huishoudelijke werkzaamheden die u niet meer zelfstandig kunt uitvoeren. Denk hierbij aan stofzuigen, dweilen of het verschonen van uw beddengoed.

Onze zorgverleners zullen samen met u het zorgplan bespreken en de werkzaamheden afstemmen. We hechten veel waarde aan zelfredzaamheid en zullen dit stimuleren waar mogelijk.

Neem contact op

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Huishoudelijke ondersteuning kunt u aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente. De gemeente bepaalt of u hiervoor in aanmerking komt. Bij een indicatie worden de kosten voor ondersteuning betaald door uw gemeente, maar betaald u ook een eigen bijdrage. Het is bij ons ook mogelijk huishoudelijke ondersteuning te ontvangen vanuit een Wlz-indicatie.

Wij zijn er voor u

Heeft u meer informatie nodig over de huishoudelijke ondersteuning? U kunt ons bereiken door te bellen naar 088 – 088 15 30 of onderstaand formulier in te vullen.

Waar bent u naar op zoek?