Begin met zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Casemanagement dementie

Dementie

Samen kijken wat er nodig is

Casemanagers dementie zijn onafhankelijke en vaste begeleiders. Onze casemanagers bieden begeleiding en ondersteuning aan cliënten met een diagnose dementie of een vermoeden daarvan. Samen met de cliënt en diens naasten kijken wij wat er nodig is in de thuissituatie en zoeken wij naar praktische oplossingen ter ondersteuning van cliënt én mantelzorger.

Professionele zorgverleners

Advies, instructie en voorlichting

Daarnaast is casemanagement dementie inzetbaar voor advies, instructie en voorlichting over dementie gericht aan cliënt, mantelzorgers en betrokken zorgverleners. Wij kunnen een compleet aanbod van zorg en ondersteuning regelen, waarbij ook de vereiste indicaties door ons kunnen worden aangevraagd. Bij voorkeur worden wij aan het begin van de diagnose of van een vermoeden van dementie betrokken.

Met wie werken wij samen?

Wij werken samen met andere zorgprofessionals bijvoorbeeld een huisarts, POH-er, geriater, GGZ, sociaal wijkteam, verpleegkundige, dagbesteding en / of begeleiding thuis. Daarnaast zijn wij goed op de hoogte van de sociale kaart en de wet- en regelgeving,  gericht op cliënten met dementie en hun mantelzorgers.

Neem contact op

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Wilt u als zorgprofessional zorg aanvragen voor uw cliënt? Of wilt u meer informatie over casemanagement dementie?

Bel 088 – 088 15 30 of vul onderstaand formulier in.

Waar bent u naar op zoek?