Begin met zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Dagbesteding

Onder begeleiding

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen

Wanneer u vanwege ziekte, beperking of hoge leeftijd professionele ondersteuning in de vorm van dagbesteding nodig heeft, bent u van harte welkom bij onze dagbesteding op locatie ’t Proathuus Vroomshoop. Onze gespecialiseerde begeleiders bieden u de zorg die u nodig heeft en ondernemen samen met u allerlei activiteiten. Van samen koffie drinken tot creatieve activiteiten, van een gezamenlijke broodmaaltijd tot geheugentraining of bewegingsspelletjes. Wat u ook wilt, ze weten al snel waar u enthousiast van wordt en gaan dat samen met u invullen.

Professionele zorgverleners

Ondersteuning op maat

In een gezellige huiskamer bieden wij dagbesteding waarbij u als cliënt centraal staat. We richten ons op de doelen van de individuele cliënten en bieden u een herkenbare dagstructuur inclusief koffie/thee en een broodmaaltijd.

De activiteiten die we ondernemen sluiten aan bij de belevingswereld van de cliënt in samenspraak met de cliënt. Hierbij kunt u denken aan creatieve activiteiten, geheugenoefeningen, muziek en bewegingsactiviteiten, zoals overgooien met een ballon, wandelen, lichte gymoefeningen tot aan zingen en bakken. Hiermee bevorderen we ook de zelfredzaamheid, waardoor u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.

Hoe werken wij

We hebben meerdere locaties voor dagbesteding. Wij werken met gediplomeerde begeleiders die welzijn een warm hart toedragen.

Zoekt u dagbesteding voor een dierbare met beginnende dementie of met een psychische beperking? Ook dan helpen we u graag.

Neem contact op

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Voor de dagbesteding heeft u een indicatie nodig. Deze vraagt u aan bij het Wmo-loket van uw gemeente. De gemeente bepaalt of u hiervoor in aanmerking komt. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van dagbesteding? 

Wij zijn er voor u

Bel 088 – 088 15 30 of vul onderstaand formulier in.

Waar bent u naar op zoek?