Begin met zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Over Thuisgenoten

Over ons

Er gaat niets boven thuis

Thuis is voor u die ene speciale plek waar u woont en leeft. Daar wilt u zoveel mogelijk kunnen genieten en dat wilt u ook zo lang mogelijk blijven doen. Maar er kan een tijd aanbreken dat dit niet meer kan, omdat u door ouderdom of ziekte ondersteuning van anderen nodig heeft.

 

Als die tijd aanbreekt

Meer aandacht
voor u

Als die tijd aanbreekt, zoekt u een zorgorganisatie die ook daadwerkelijk aandacht voor u heeft. Dat vindt u bij Thuisgenoten. Onze professionele zorgverleners staan voor u klaar met de best mogelijke zorg, maar ook met zorg voor de kleine en grote dingen die uw leven de moeite waard maken.

Daarom heten we ook Thuisgenoten. Zodat u thuis zo veel en zo lang mogelijk kunt genieten van alles wat u lief is. Dat is waar we voor staan en wat ons werk de moeite waard maakt. Elke dag weer. Daarbij hebben we ook oog voor uw naaste omgeving. De mensen die het beste met u voor hebben, weten immers ook het beste wie u bent, wat u wilt en hoe u over dingen denkt. Wij nemen graag de tijd om daar met iedereen over te praten.

Passende zorg en ondersteuning

Wij ondersteunen u graag en zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Wij gaan hierbij uit van uw eigen kracht en kijken daarbij hoe we u gericht kunnen ondersteunen.

Wij kunnen het hele traject voor u regelen. Van de aanvraag tot aan de administratieve afhandeling. Dat doen we bij elke vorm van zorg.

Eén telefoontje is genoeg

Bij ons kunt u altijd rechtstreeks terecht, welke vorm van zorg u ook nodig heeft. Wij werken namelijk nauw samen met gemeenten, zorgverzekeraars en huisartsen. We stellen zelf de indicatie en kunnen u ook helpen bij het regelen van de benodigde aanvragen, om daarna direct zorg in te zetten. 

Neem contact op

Wij zijn er voor u

Eén telefoontje is genoeg: 088 – 088 15 30 of vul onderstaand formulier in.

Waar bent u naar op zoek?