Begin met zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Officiële opening nieuw kantoor in Groningen

Nieuws

Officiële opening nieuw kantoor in Groningen

Per 9 mei 2022 start Thuisgenoten met een nieuw thuiszorgteam in de stad Groningen. Om cliënten persoonlijk te woord te kunnen staan en een mooie werkplek aan de medewerkers van het team te kunnen bieden, heeft Thuisgenoten sinds kort een nieuw kantoor aan de Verlengde Hereweg 161 in Groningen. Gisteren vond de officiële opening van het kantoor plaats en kon er kennis worden gemaakt met Thuisgenoten.

Thuisgenoten biedt alle vormen van thuiszorg: van huishoudelijke ondersteuning tot intensieve verpleging en van begeleiding tot persoonlijke verzorging. Per 9 mei 2022 start een nieuw team verpleging & verzorging in de stad Groningen om cliënten thuiszorg te kunnen bieden.

Regiocoördinator Jetty van der Helm: “Thuisgenoten werkt efficiënt en met kleine teams. Door deze kleine teams hebben wij oog voor de cliënt. Wij kunnen snel schakelen en denken graag mee in de zorg die een cliënt nodig heeft. Wij werken optimaal samen met andere zorgprofessionals, familieleden en mantelzorgers. Wij houden iedereen op de hoogte, maar de cliënt houdt zelf de regie over het dagelijks leven.”

Bij het nieuwe kantoor aan de Verlengde Hereweg 161 kunnen mensen altijd binnenlopen voor informatie en vragen.

Wij zijn er voor u

Bel 0546-706500 of vul onderstaand formulier in.

Waar bent u naar op zoek?