Ga naar hoofdinhoud

Thuisgenoten heeft het leveren van veilige en verantwoorde zorg hoog in het vaandel staan. Wij verwachten van cliënten dat onze zorgverleners hun werk veilig kunnen uitvoeren en met respect worden behandeld, evenals de cliënt dat van onze zorgverleners mag verwachten.

Thuisgenoten heeft diverse procedures opgesteld om grenzen duidelijk te stellen en eenduidig op te treden naar cliënten en/of contactpersonen, bijvoorbeeld ten aanzien van ongewenst gedrag (waaronder agressie). In het geval van agressie, onheuse bejegening of geweld tegen zorgverleners van Thuisgenoten wordt te allen tijde nagegaan welke reden schuil kan gaan achter het gedrag van de cliënt.

Bij ongewenst gedrag voortkomend vanuit een ziektebeeld (bijvoorbeeld dementie), ook wel onbegrepen gedrag genoemd, wordt afstemming gezocht met de huisarts en eventueel aanvullende disciplines om passende afspraken te maken ten behoeve van het welzijn van de cliënt en een zo veilig en prettig mogelijke werksituatie voor onze zorgverleners.

Back To Top
Solliciteer nu!

    Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    X
    SOLLICITEER NU