Welkom thuis

Woon- en zorgcentrum De Aa ligt op een parkachtige locatie net buiten Wierden en heeft 20 luxe seniorenappartementen met woonmogelijkheden voor zowel alleenstaanden als echtparen. Hier kunt u als bewoner genieten van ruimte, rust en vrijheid in een prachtige omgeving.

Voor wie?

De appartementen in De Aa zijn voor iedereen beschikbaar met een zorgindicatie (zvw/wlz).  De appartementen zijn zowel geschikt voor alleenstaanden als echtparen.

Gezelligheid

In De Aa zijn gezellige ruimtes waar u altijd welkom bent voor een praatje, om televisie te kijken, een krantje te lezen of een spelletje te doen. U kunt hier ook samen eten met medebewoners. Maar als u wilt, serveren we onze uitstekende maaltijden in uw eigen appartement. U krijgt het van ons geserveerd zoals u het hebben wilt.

Alles naar wens

Wilt u een leuke invulling van uw dag, eventueel ook buitenshuis? Bent u gesteld op privacy of juist op gezelligheid? Deel het met ons. We doen er namelijk alles aan om het u naar de zin te maken. Daarvoor staan onze deskundige en zorgzame medewerkers 24 uur per dag voor u klaar.

Familie of mantelzorgers

Zoveel mogelijk eigen regie voor u als bewoner, daar richten we ons op. Daarbij overleggen we ook veelvuldig met de mensen uit uw naaste persoonlijke omgeving. Zij zijn bovendien altijd welkom om u te bezoeken, met mogelijkheden om te overnachten en gebruik te maken van maaltijden tegen een geringe vergoeding.

Tijdelijke opvang

Heeft u tijdelijk woonruimte met zorg nodig? Bijvoorbeeld:

  • na een operatie
  • of wanneer u thuis zorg ontvangt en uw mantelzorgers zijn er even niet vanwege vakantie
  • of om uw mantelzorgers tijdelijk te ontlasten

Ook dan hebben we een appartement voor u. Natuurlijk krijgt u als ‘logé’ dezelfde zorg en aandacht die onze vaste bewoners genieten en zijn de maaltijden inbegrepen.

Meer informatie

Wilt u meer weten, ook over zaken als voorwaarden en (huur)prijzen, neem dan contact op met Woon-zorgcentrum Residentie De Aa via telefoonnummer 0546 − 57 67 55 of e-mail info@thuisgenoten.nl