Welkom thuis

Woon- en zorgcentrum De Aa ligt op een parkachtige locatie net buiten Wierden en heeft 20 luxe seniorenappartementen met woonmogelijkheden voor zowel alleenstaanden als echtparen. Hier kunt u als bewoner genieten van ruimte, rust en vrijheid in een prachtige omgeving.

Voor wie?

De appartementen in De Aa zijn voor iedereen beschikbaar met een zorgindicatie.

Gezelligheid

In De Aa zijn gezellige ruimtes waar u altijd welkom bent voor een praatje, om televisie te kijken, een krantje te lezen of een spelletje te doen. U kunt hier ook samen eten met medebewoners. Maar als u wilt, serveren we onze uitstekende maaltijden in uw eigen appartement. U krijgt het van ons geserveerd zoals u het hebben wilt.

Alles naar wens

Wilt u een leuke invulling van uw dag, eventueel ook buitenshuis? Bent u gesteld op privacy of juist op gezelligheid? Deel het met ons. We doen er namelijk alles aan om het u naar de zin te maken. Daarvoor staan onze deskundige en zorgzame medewerkers 24 uur per dag voor u klaar.

Veelvuldig overleg

Zoveel mogelijk eigen regie voor u als bewoner, daar richten we ons op. Daarbij overleggen we ook veelvuldig met de mensen uit uw naaste persoonlijke omgeving. Zij zijn bovendien altijd welkom om u te bezoeken (met mogelijkheden om te overnachten en gebruik te maken van maaltijden tegen een geringe vergoeding).

Ook tijdelijke opvang

Heeft u tijdelijk woonruimte met zorg nodig? Bijvoorbeeld na een operatie, of vanwege vakantie van uw mantelzorgers? Ook dan hebben we een appartement voor u. Natuurlijk krijgt u als ‘logé’ dezelfde zorg en aandacht die onze vaste bewoners genieten.

Meer informatie

Wilt u meer weten, ook over zaken als voorwaarden en (huur)prijzen, neem dan contact op met Residentie De Aa via telefoonnummer 0546 − 57 67 55 of e-mail info@thuisgenoten.nl