Ga naar hoofdinhoud

Welkom thuis

Woon- en zorgcentrum De Aa ligt op een parkachtige locatie net buiten Wierden en heeft 28 luxe seniorenappartementen met woonmogelijkheden voor zowel alleenstaanden als echtparen. Hier kunt u als bewoner genieten van ruimte, rust en vrijheid in een prachtige omgeving.

Voor wie?

Om te kunnen wonen in ons woonzorgcentrum is een zorgindicatie nodig. Deze kan onder andere gesteld worden door de coördinerend verpleegkundige van deze locatie. De appartementen zijn zowel geschikt voor alleenstaanden als echtparen.

Gezelligheid

In De Aa zijn gezellige ruimtes waar u altijd welkom bent voor een praatje, om televisie te kijken, een krantje te lezen of een spelletje te doen. U kunt hier ook samen eten met medebewoners. Maar als u wilt, serveren we onze uitstekende maaltijden in uw eigen appartement. U krijgt het van ons geserveerd zoals u het hebben wilt.

Alles naar wens

Wilt u een leuke invulling van uw dag, eventueel ook buitenshuis? Bent u gesteld op privacy of juist op gezelligheid? Deel het met ons. We doen er namelijk alles aan om het u naar de zin te maken. Daarvoor staan onze deskundige en zorgzame medewerkers 24 uur per dag voor u klaar.

Familie of mantelzorgers

Zoveel mogelijk eigen regie voor u als bewoner, daar richten we ons op. Daarbij overleggen we ook veelvuldig met de mensen uit uw naaste persoonlijke omgeving. Zij zijn bovendien altijd welkom om u te bezoeken, met mogelijkheden om te overnachten en gebruik te maken van maaltijden tegen een geringe vergoeding.

Tijdelijke opvang

Heeft u tijdelijk woonruimte met zorg nodig, bijvoorbeeld na een operatie of om uw mantelzorgers tijdelijk te ontlasten?

Vraag naar de mogelijkheden. Natuurlijk krijgt u als ‘logé’ dezelfde zorg en aandacht die onze vaste bewoners genieten.

Meer informatie

Wilt u meer weten, ook over zaken als voorwaarden en (huur)prijzen, neem dan contact op met Woonzorgcentrum De Aa via telefoonnummer 088 – 088 15 30 of e-mail info@thuisgenoten.nl

Back To Top
Solliciteer nu!

    Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    X
    SOLLICITEER NU