Ga naar hoofdinhoud

Welkom thuis

Woon- en Zorgcentrum Slangenbeek ligt centraal in de wijk ‘t Slangenbeek, uitkijkend over de vijver en gelegen naast het winkelcentrum en het medisch centrum met de huisarts en de apotheek.

Bekijk hier de virtual reality tour

Woon-zorgcentrum Slangenbeek

Het complex bestaat uit 26 huurappartementen van ongeveer 50m². Twee appartementen bevinden zich op de begane grond, samen met de gemeenschappelijke dag- en recreatieruimte en de receptie. De overige appartementen zijn verdeeld over de 3 verdiepingen en zijn makkelijk te bereiken met de lift.

Voor wie?

De appartementen zijn geschikt voor alleenstaanden en eventueel voor echtparen. Om te kunnen wonen in ons woonzorgcentrum is een zorgindicatie nodig. Deze kan onder andere gesteld worden door de coördinerend verpleegkundige van deze locatie. U krijgt er zorg en dienstverlening op maat van onze deskundige professionals.

Gezellig wonen

In ‘t Slangenbeek is het gezellig wonen. In de dag- en recreatieruimte of op het ruime terras kunt u lekker gaan zitten met een goed boek, of een praatje maken met een medebewoner of gast. Wij bereiden zelf geen maaltijden, maar kunnen dat wel voor u regelen. Dat geldt ook voor de was. 

 

Familie of mantelzorgers

We hebben ook oog voor uw naaste omgeving. De mensen die u lief zijn, weten immers ook het beste wie u bent, wat u wilt en hoe u over dingen denkt. Wij nemen graag uitgebreid de tijd om daar met iedereen over te praten. Uw visite is ook altijd van harte welkom, met mogelijkheden om te logeren en gebruik te maken van een maaltijd tegen een geringe vergoeding.

Ook tijdelijke opvang

Heeft u tijdelijk woonruimte met zorg nodig, bijvoorbeeld na een operatie of om uw mantelzorgers tijdelijk te ontlasten?

Vraag naar de mogelijkheden. Natuurlijk krijgt u als ‘logé’ dezelfde zorg en aandacht die onze vaste bewoners genieten.

Woonzorgcentrum ‘t Slangenbeek is op 1 december 2017 van start gegaan.

Meer informatie

Voor meer informatie, ook over zaken als voorwaarden en (huur)prijzen, kunt u contact opnemen met Thuisgenoten via telefoonnummer 088 – 088 15 30 of e-mail info@thuisgenoten.nl

Back To Top
Solliciteer nu!

    Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    X
    SOLLICITEER NU