Welkom thuis

Woon- en Zorgcentrum Slangenbeek ligt centraal in de wijk ‘t Slangenbeek, uitkijkend over de vijver en gelegen naast het winkelcentrum en het medisch centrum met de huisarts en de apotheek. Vanaf 1 december is het woon-zorgcentrum geopend.

Woon-zorgcentrum Slangenbeek

Het complex bestaat uit 26 huurappartementen van ongeveer 50m². De appartementen zijn geschikt voor twee personen, maar uiteraard kunnen alleenstaanden ook hier uitstekend wonen.

2 appartementen bevinden zich op de begane grond, samen met de gemeenschappelijke dag- en recreatieruimte en de receptie. De overige appartementen zijn verdeeld over de 3 verdiepingen en zijn makkelijk te bereiken met de lift.

U kunt alleen met een indicatie terecht in deze kleinschalige, beschermde en comfortabele woonomgeving. U krijgt er zorg en dienstverlening op maat van onze deskundige professionals.

Tijdelijke zorg

Heeft u tijdelijk woonruimte met zorg nodig? Bijvoorbeeld na een operatie, of vanwege vakantie van uw mantelzorgers? Ook dan hebben we een appartement voor u.

Woon-zorgcentrum ’t Slangenbeek is op 1 december 2017 van start gegaan.

Meer informatie

Voor meer informatie, ook over zaken als voorwaarden en (huur)prijzen, kunt u contact opnemen met Thuisgenoten via telefoonnummer 0546 − 57 67 55 of e-mail info@thuisgenoten.nl