Ga naar hoofdinhoud

Zoekt u voor uzelf of voor een dierbare praktische begeleiding om het leven van alle dag zelfstandig te kunnen leiden? Weer grip te krijgen op de dagelijkse werkelijkheid?

Met hulp van onze deskundige begeleiders en coaches zorgen we ervoor dat dit haalbaar wordt voor u of uw dierbare. Ongeacht leeftijd, gezinssituatie of beperkingen. 

Werkwijze

We maken een persoonlijk begeleidingsplan met helder gestelde en persoonlijke doelen, waarbij het weer zelfredzaam worden uitgangspunt is. Indien van toepassing wordt de begeleiding samen met uw behandelaar/specialist, gemeente of andere disciplines georganiseerd. Onze professionals werken dan in goed overleg samen met de betrokken personen en instelling(en), aan de hand van het persoonlijk begeleidingsplan.

Een heldere aanpak die veel houvast biedt bij het stap voor stap verbeteren of stabiliseren van een moeilijke situatie, b.v. hulp en ondersteuning bij:

 • praktisch meedenken in de opvoeding: opzetten van de structuur, beloningssystemen en consequenties verbinden aan gedrag
 • structureren van de huishouding, administratie en financiën
 • het vinden van een passende dagbesteding en het maken en vergroten van een sociaal netwerk
 • praktische hulp bij problemen, ingrijpende gebeurtenissen, het fungeren als klankbord
 • goede balans vinden tussen draagkracht en draaglast
 • signalerende functie

Onze begeleiders

Binnen het begeleidingsteam is er veel ervaring met het geven van autisme-coaching aan individuen en gezinnen, het bieden van opvoedingsondersteuning (in complexe casussen), het begeleiden van cliënten met persoonlijkheidsproblematiek en ingang krijgen bij zorgmijders.

Hoe vraagt u het aan?

Begeleiding vraagt u aan bij het zorg/wmo loket van uw gemeente. Ook is het mogelijk als particulier begeleiding in te kopen, b.v. met een PGB. Als u een indicatie heeft gekregen, komt onze begeleider bij u thuis voor een uitgebreid intakegesprek waarin we samen de zorg afstemmen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van thuisbegeleiding?

Bel 0546 – 576 755 of stuur een e-mail naar info@thuisgenoten.nl

Back To Top
Solliciteer nu!

  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  X
  SOLLICITEER NU