Begin met zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Gewijzigd coronabeleid n.a.v. versoepelingen

Nieuws

Gewijzigd coronabeleid n.a.v. versoepelingen

Landelijk zijn er diverse versoepelingen aangekondigd die stapsgewijs plaatsvinden. Ook binnen Thuisgenoten kijken we in hoeverre we mee kunnen gaan in deze versoepelingen. Hierbij sluiten we zoveel mogelijk aan bij de landelijke richtlijnen voor de zorg. Daarnaast houden we rekening met de kwetsbaarheid van onze bewoners/cliënten. Ook willen we de zorgcontinuïteit waarborgen.

Om die redenen vragen wij bezoekers aan onze woonzorglocaties voorlopig nog een mondneusmasker te dragen en 1,5 meter afstand te houden. Ook zullen onze medewerkers de komende tijd nog een mondneusmasker dragen op de woonzorglocaties en tijdens de zorgverlening bij u thuis (tenzij ze 1,5 meter afstand kunnen houden). Wij hopen hierbij op uw begrip.

Bezoekersbeleid
Tijdens de persconferentie is aangekondigd dat er per 18 februari 2022 geen beperking meer geldt voor het aantal te ontvangen bezoekers per dag. Dit geldt vanaf heden ook voor de woonzorglocaties. Wij willen eenieder wel vragen voorzichtig te zijn om het risico op besmetting zo klein mogelijk te houden.

De komende tijd houden we in de gaten of er nieuwe aanpassingen mogelijk zijn. Zodra dit het geval is, informeren wij u hierover.

Wij zijn er voor u

Bel 0546-706500 of vul onderstaand formulier in.

Waar bent u naar op zoek?