Begin met zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Regieverpleegkundigen onder de aandacht

Nieuws

Regieverpleegkundigen onder de aandacht

Binnen Thuisgenoten zijn onze regieverpleegkundigen het eerste aanspreekpunt voor nieuwe cliënten en verantwoordelijk voor passende zorg aan cliënten. Zij werken nauw samen met onder andere transferbureaus en huisartsen en zijn daarmee de belangrijke schakel tussen deze partijen en de cliënt.

Elselien Bauhuis is een van de regieverpleegkundigen binnen Thuisgenoten. Zij vertelt over haar werk: “Wij voorzien nieuwe cliënten van informatie, bespreken casussen, kijken of wij passende zorg kunnen bieden en verzorgen de aanname. Wij krijgen nieuwe cliënten binnen via transferbureaus, huisartsen, maar ook onze collega’s van bijvoorbeeld de huishoudelijke ondersteuning geven het door als zij signaleren dat een cliënt meer zorg nodig heeft. Daarnaast bespreken wij lopende indicaties met de teams en samen met de EVV’ers bekijken wij complexe situaties.”

De samenwerking tussen de regieverpleegkundigen en de verschillende teams binnen Thuisgenoten is erg belangrijk. Elselien licht dit toe: “Wij hebben elkaar nodig om ervoor te zorgen dat de cliënt de juiste en kwalitatief goede zorg ontvangt. De teams zijn binnen Thuisgenoten zelf organiserend en hebben veel verantwoordelijkheid en een brede coördinatie van zorg. Input vanuit de teams is dus voor ons erg waardevol en de wisselwerking voegt voor ons echt iets toe.”

Het werk als regieverpleegkundige binnen Thuisgenoten is dynamisch. “Geen dag is hetzelfde binnen deze functie”, aldus Elselien, “er is veel afwisseling in dit werk. Wij kunnen de dag naar eigen inzicht invullen en hebben veel eigen inbreng, dat maakt ons werk nog meer uitdagend. Het netwerken geeft ons werk een extra dimensie. Thuisgenoten is een frisse organisatie die de tijd neemt voor cliënten. En heb je ambities? Dan kun je dat altijd kenbaar maken en wordt er gekeken naar mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.”

Wij zijn er voor u

Bel 0546-706500 of vul onderstaand formulier in.

Waar bent u naar op zoek?