Ga naar hoofdinhoud

Update: dagbesteding ’t Proathuus en bezoekersbeleid woonzorglocaties

Thuisgenoten doet er alles aan om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Daarom beperken we waar mogelijk de sociale contacten en sluiten wij ter bescherming van onze cliënten en medewerkers onze dagbesteding ’t Proathuus in Vroomshoop tot nader order. Enkele begeleiders van deze dagbesteding houden regelmatig telefonisch contact met de betreffende cliënten en zetten waar mogelijk individuele begeleiding in waarbij de gepaste afstand wordt gehouden.

Daarnaast mogen cliënten van onze woonzorglocaties tot nader order geen bezoek ontvangen. Alleen in zeer uitzonderlijke gevallen kunnen er afspraken worden gemaakt over bezoek, maar dit alleen in overleg met de zorgverleners op locatie. Externe hulpverleners mogen alleen op locatie komen als dit echt noodzakelijk is in het belang van de cliënt. Leveranciers worden geacht hun middelen bij de hoofdingang af te leveren.

Wij willen familie en mantelzorgers vragen om regelmatig contact te houden met cliënten; bij de woonzorglocaties kan dit eventueel via de aanwezige tablet van de zorg.

Bedankt voor uw begrip.

Back To Top
Solliciteer nu!

    Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    X
    SOLLICITEER NU