Ga naar hoofdinhoud

Met het cliëntportaal, genaamd MijnThuisgenotenDossier, zorgt Thuisgenoten ervoor dat de zorg aan u nog beter kan verlopen. MijnThuisgenotenDossier is beschikbaar voor cliënten die verpleging & verzorging thuis ontvangen of wonen op een van de woonzorglocaties van Thuisgenoten.

MijnThuisgenotenDossier geeft u en eventueel uw familie altijd en overal de mogelijkheid om uw zorginformatie in te zien. Onder zorginformatie verstaan wij onder andere het zorgplan, de rapportages, de planning en uw contactgegevens. Dit betekent voor u gemak en eigen regie.

Inloggen
Door hier te klikken, komt u in MijnThuisgenotenDossier.

Aanvragen
Indien u gebruik wenst te maken van het cliëntportaal van Thuisgenoten, genaamd MijnThuisgenotenDossier, vult u onderstaand formulier in.

  Gegevens cliënt


  Gegevens aanvrager1  Door op de knop ‘verzenden’ te klikken onderteken ik bovenstaande.

  Wanneer het account voor u is aangemaakt, hoort u dit via uw zorgverlener van Thuisgenoten én ontvangt u een e-mail op het door u opgegeven e-mailadres met het bericht dat uw account is geactiveerd en u kunt inloggen in het portaal. Tevens ontvangt u deze handleiding waarin wij uitleggen hoe u MijnThuisgenotenDossier kunt gebruiken.

  Mocht u vragen hebben over MijnThuisgenotenDossier dan kunt u voor zorginhoudelijke vragen terecht bij uw zorgverlener. Voor technisch gerelateerde vragen kunt u op werkdagen contact opnemen met het Servicepunt van Thuisgenoten via het e-mailadres clientportaal@thuisgenoten.nl of telefoonnummer 088 – 088 1501.

  1 Op basis van het ingevulde formulier wordt te allen tijde geverifieerd of de aanvraag bekend is bij de cliënt.
  2 De gebruikersvoorwaarden kunt u vinden op deze pagina van de website.

  Back To Top
  Solliciteer nu!

   Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

   X
   SOLLICITEER NU