Begin met zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Officiële opening dagbesteding Slangenbeek in Hengelo

Nieuws

Officiële opening dagbesteding Slangenbeek in Hengelo

Vrijdag 8 oktober 2021 is onze dagbesteding Slangenbeek in Hengelo officieel geopend door wethouder Bas van Wakeren. Aansluitend kon iedereen een kijkje nemen en kennis maken met ons team van activiteitenbegeleiders en vrijwilligers.

Thuisgenoten biedt in verschillende plaatsen dagbesteding. Nieuw is de dagbesteding Slangenbeek in Hengelo, gevestigd binnen onze reeds bestaande woonzorglocatie. Wij bieden dagbesteding in een gezellige huiskamer aan ouderen die behoefte hebben aan sociale contacten met leeftijdsgenoten. Er kan gebruik gemaakt worden van allerlei geboden activiteiten: van samen koffie drinken, tot creatieve activiteiten, van een gezamenlijke broodmaaltijd tot geheugentraining of bewegingsspelletjes.

Alex Sijtsma, locatiemanager, licht dit toe: “De betrokken zorgprofessionals zorgen voor een wisselend activiteitenaanbod, zodat veel interesses gedeeld kunnen worden. Cliënten krijgen hierdoor afleiding, een zinvolle invulling van de dag en warme zorg aangeboden. Daarnaast wordt de zelfredzaamheid van de cliënten bevorderd, waardoor ze zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Binnen Slangenbeek bieden wij dagbesteding voor bewoners uit de wijk, maar ook in combinatie met wonen bij Slangenbeek. Als iemand geïnteresseerd is in dagbesteding dan kan er altijd contact worden opgenomen met ons.”

Om gebruik te kunnen maken van dagbesteding is een indicatie nodig. Deze indicatie kan aangevraagd worden via het Zorg-/Wmo-loket van de gemeente.

Dagbesteding Slangenbeek is gevestigd aan de Kopenhagenstraat 15 in Hengelo en te bereiken via telefoonnummer 074 – 70 00 058.

Wij zijn er voor u

Bel 0546-706500 of vul onderstaand formulier in.

Waar bent u naar op zoek?