Ga naar hoofdinhoud

Ook voor dagbesteding

Als u niet de hele dag (alleen) thuis wilt zitten, bent u van harte welkom op onze dagbesteding. Onze gespecialiseerde begeleiders bieden u de zorg die u nodig heeft, en ondernemen samen met u allerlei activiteiten. Van samen koffie drinken tot creatieve activiteiten, van een gezamenlijke broodmaaltijd tot geheugentraining of bewegingsspelletjes. Wat u ook wilt, ze weten al snel waar u enthousiast van wordt en gaan dat samen met u invullen.

Altijd een leuke dag

We hebben meerdere locaties voor dagopvang, ook bij u in de buurt. Als u niet wilt deelnemen aan een compleet programma, bent u ook welkom om gewoon even binnen te lopen. Voor een kopje koffie, een praatje, of om samen met anderen een spelletje te doen.

1 keer in de maand is onze pedicure en een kapster aanwezig op verschillende tijden en locaties. Maak een afspraak met ons via 088 – 088 15 30

Als vrijwilliger iets doen?

Bij Thuisgenoten hebben we ook altijd ruimte voor enthousiaste vrijwilligers. Je verricht dan zeer uiteenlopende activiteiten. Zoals:

 • chauffeurswerk
 • boodschappen doen
 • helpen bij ontspanningsavonden of -middagen
 • bewoners bezoeken
 • helpen bij de activiteitenbegeleiding

Wilt u meer weten over vrijwilligerswerk bij Thuisgenoten, of u direct aanmelden als vrijwilliger? Bel 088 – 088 15 30 of stuur een e-mail naar vacatures@thuisgenoten.nl.

Back To Top
Solliciteer nu!

  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  X
  SOLLICITEER NU